Coor

Servicemedarbejdere (rengøring) – Søg uopfordret her

Vi søger løbende nye Servicemedarbejdere til rengøring til vores Cleaning division, til hele Danmark. Hvis du ønsker at søge uopfordret hos os, skal du registrere dig i vores CV kandidatdatabase. Når du har registreret dig, vil du høre fra en af vores ledere hvis de har en ledig stilling i deres team, som matcher dine kvalifikationer. Derved kan du få mulighed for at blive del af en stor og spændende Nordisk Facility Management virksomhed i vækst, og hvor du vil få en vigtig rolle i at sikre at serviceniveauet og rengøringskvaliteten hos vores kunder er i top.

Servicemedarbejder i Coor:

Vi søger løbende Servicemedarbejdere på fuldtid og deltid, lige fra 2 timer dagligt og opefter, og på alle tidspunkter af døgnet. Det er derfor vigtigt, når du opretter dig i CV kandidatdatabasen, at du registrerer hvor mange timer ugentligt du er interesseret i at arbejde, og i hvilket geografisk område du ønsker at arbejde i.

Din primære opgave som Servicemedarbejder i Coor er at sikre, at vores kundes bygninger altid fremstår rene og præsentable, så vi lever op til kundens krav til rengøringskvaliteten.

Kvalifikationer:

 • Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med rengøring, midler og arbejdsmetoder.
 • Du er serviceminded – service er det vi lever af.

Vær opmærksom på, at i nogle stillinger, som Servicemedarbejder i Coor, er det et krav, at du har kørekort og at du kan sikkerhedsgodkendes af Politiets Efterretningstjeneste (PET). Dette kræver bl.a., at du har haft ophold i Danmark i minimum 7 år.

Hvad kan Coor tilbyde mig?

Vi synes Coor er en fantastisk arbejdsplads, så hvis du får job hos os, så får du:

 • Løn i henhold til Serviceoverenskomsten (DI og 3F).
 • Pensionsordning (8,15 % virksomhedsbetalt og 4 % egen betalt) og sundhedsordning via PensionDanmark, som betyder at du hurtigt kan få behandling hos fx fysioterapeut, kiropraktor og lignende.
 • Et trygt og sikkert arbejdsmiljø hvor vi arbejder aktivt med at forebygge arbejdsulykker.
 • Vi har fokus på din trivsel, udvikling og uddannelse. Vi har mange karrieremuligheder i Coor, så måske dette job, med tiden, kan gøre at du kan udvikle dig og dygtiggøre dig inden for rengøringsfaget eller det kan være springbræt til andre spændende muligheder hos os.
 • Vi kan garantere at du får gode kollegaer.
 • En personaleforening som tilbyder billetter til attraktive priser, LogBuy som er en rabatordning, hvor du kan få rabatter på fx elektronik, restaurant, tøj mv.

Service, sikkerhed og trivsel på din nye arbejdsplads

Service er det vi lever af i Coor, og du skal som medarbejder yde ”Service i stjerneklasse” hver dag. Det er vigtigt for os, at du trives på dit arbejde og at sikkerheden på arbejdspladsen er i top. Du kan læse mere om dette her: Job og Karriere

Vil du oprettes i vores CV kandidatdatabase?

Hvis du er interesseret i at registrere dig i CV kandidatdatabase logger du ind via dette link;

REGISTRER DIG HER

Du kan ikke søge via e-mail eller almindelig brevpost.

Bemærk, at du vil modtage en bekræftelse på mail om at du nu er tilmeldt vores database (husk at tjekke din spam mappe), men at du ikke modtager yderligere skriftlige besvarelser. En af vores ledere vil kontakte dig, hvis han/hun har en ledig stilling, som han/hun mener matcher dine kvalifikationer.

Bemærk: Du vil blive slettet i CV kandidatdatabasen efter 6 måneder i henhold til persondataforordningen (GDPR)’s retningslinjer. Dvs. hvis du ønsker at blive i vores database i længere tid, så skal du oprette dig på ny efter 6 måneder.

Del på:

Referencenummer:

851198320

Region:

 • Region Hovedstaden
 • Region Sjælland
 • Region Syddanmark
 • Region Midtjylland
 • Region Nordjylland
 • Intet fast arbejdssted

Jobtype:

Ekstra hjælp
Fast
Kontrakt
Praktik
Praktikant
Prøveperiode
Sæsonarbejde
Tidsbegrænset
Vikariat

Arbejdstid:

Deltid
Forefaldende arbejde
Fuldtid

Arbejdsdage:

Aften
Dag
Nat
Treholdsskift
Varierende arbejdstider
Weekend

Tiltrædelse:

Løbende

Arbejdssted:

Hele Danmark

Hjemmeside:

http://www.coor.dk

Kontoradresse:

Hørkær 12A 2730 Herlev