Coor

Bygningskonstruktør praktikant til stor IFM kontrakt, med mulighed for ansættelse i enten Skjern eller Østbirk

Hos Coor søger vi nu en Bygningskonstruktør praktikant, som skal finde 6. semesters praktikplads og drømmer om at være med på en succesfuld rejse i vores nordiske Facility Management virksomhed. Her læringskurven er stejl, der ikke er langt fra tanke til handling og du kommer til at arbejde med en bred vifte af spændende opgaver. 

Service i stjerneklasse og passion for people

Vil du være med til at levere en service i stjerneklasse? Så skal du tage med Coor på rejsen mod stjernerne. Vi stræber altid efter, at levere service i stjerneklasse, da service er vores kerneydelse. Samtidig bidrager vores forbedringskultur til, at vi går efter at gøre det vi gjorde godt i går lidt bedre i morgen.   

I Coor arbejder vi med begreber ”Passion for People”. Det betyder for os, at vores virksomhed er drevet af mennesker og vores medarbejdere er vores vigtigste ressource.

Selve stillingen:

Coor drifter og leverer en bred vifte af services hos en lang række virksomheder og offentlige institutioner over hele landet. Som Bygningskonstruktør praktikant i Coor får du rig mulighed for at berøre flere områder fx vores drift, kontraktudvikling og projektafdeling, hvilket kan hjælpe dig med, at beslutte hvilken vej du ønsker at gå når du er færdiguddannet. 

Dit fokus bliver hovedsageligt:

 • Forebyggende/oprettende vedligeholdelsesplaner 
 • Tilstandsvurderinger af bygningsdele 
 • Opstartsmøder, byggemøder, bygherremøder og aflevering 
 • Udarbejdelse af udbudsmateriale, indhentning af tilbud, sammensætning af tilbud 
 • Kvalitetssikring 
 • Forhandling med entreprenører 
 • Tilsyn på projekter samt opfølgning 
 • Driftsarbejde og projekter 
 • Kontrakts behandling og udvikling 

Arbejdssted, timeantal samt startdato:

Dit arbejdssted bliver enten hos vores kunde i Østbirk eller Skjern og du bliver tilknyttet vores team i Propertyt-afdelingen. 

Stillingen som praktikant er en 6 måneders praktik, på 37 timer ugentligt og placeret i tidsrummet 08.00-16.00 efter aftale. 

Start: Forår 2022, 6. semester

Hvis du bliver ansat i Coor, så får du:

Vi synes selv, at vores arbejdsplads er fantastisk, så hvis vi vælger dig, så får du

 • Ansættelse i en virksomhed med flad struktur og fokus på samarbejde på tværsVi en aktiv personaleforening, som fx tilbyder billetter til attraktive priser, indkøbsordninger, familie arrangementer osv.
 • Vi en aktiv personaleforening, som fx tilbyder billetter til attraktive priser, indkøbsordninger, familie arrangementer osv.
 • Coor er en stor virksomhed med høj grad af diversitet – dvs. der er også plads til dig og dine holdninger, da vi mener at vi bliver bedre af hinandens forskelligheder
 • I Coor spiller vi hinanden gode og du vil derfor få personlig udvikling via sparring med kompetente kollegaer samt mulighed for kompetenceudvikling via kurser/uddannelse ved behov
 • Vi er ambitiøse og vil ikke bare gøre som vi plejer, da vi altid vil forberede os i Coor. Vi har en udbredt forbedringskultur via en høj grad af nytænkning. Samtidig er vi first movers indenfor teknologi, hvilket betyder at vi benytter de nyeste teknogiske redskaber

I disse film kan du se mere om Coor som arbejdsplads.

Om dig og dine kvalifikationer:

Dig som person:

Som person er du først og fremmest serviceminded – både overfor kunden og dine kollegaer, og brænder for service og vedligeholdelsesarbejde. Dvs. du mestrer at skabe de gode relationer. Desuden forventer vi at:

 • Nysgerrig på Facility Management branchen og flair for FM 
 • Coor er en dynamisk virksomhed og det er derfor ekstra vigtigt, at du er i stand til at følge op på opgaver 
 • Du er social og interesserer dig for dine kollegaer og for nye muligheder at arbejde på indenfor dit arbejdsområde

Din erfaring og kvalifikationer:

 • Du er i gang med en uddannelse til Bygningskonstruktør og skal finde dit 6. semesters praktikplads 
 • Du er en habil IT bruger af bl.a. MS-Office pakken samt evner at sætte dig ind i nye systemer 

Vil du med på holdet og på en spændende rejse?:

Ved behov for yderligere informationer se kontaktinformation i kolonnen til højre.

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi indkalder kandidater løbende til samtaler og fjerner opslaget når den rette kandidat er fundet.  Du søger jobbet ved, at klikke på den grønne knap ”Send ansøgning” øverst til højre i denne stillingsannonce.

Bemærk: Det er ikke muligt, at søge stillingen via e-mail eller pr. post, da alle ansøgninger skal uploades via stillingsannoncen. Ansøgninger som modtages på mail eller pr. post vil blive slettet/destrueret, grundet GDPR og korrekt håndtering af personfølsom data.

Vi ser frem til, at modtage din ansøgning. 

Del på:

Referencenummer:

504729082

Region:

 • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Løbende ansøgning

Tiltrædelse:

Forår 2022

Arbejdssted:

Midtjylland

Yderligere oplysninger fås hos:

Hjemmeside:

http://www.coor.dk

Kontoradresse: