Coor

Coor søger Kokke og faglærte medarbejdere til kantinen på vores hovedkontor i Herlev

Vil du bruge din madlavningsfaglighed til noget, der giver mening?

Så kom, og arbejd med ligesindede madlavningsnørder i Coors kantine på vores hovedkontor, som er Svanemærket og har Det Økologiske Spisemærke i guld. Vi bruger lokale råvarer, fokuserer på bæredygtighed og insisterer på at lave mad fra bunden. Du får mulighed for at komme med på en spændende rejse i en af Nordens førende IFM virksomheder, som er udnævnt til Børsen Gazelle virksomhed for andet år i træk (2020 og 2021).

Vi varetager catering services hos mere end 90 forskellige kunder i hele Danmark. Vores vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet, og vi udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle vores kunder. FOOD by Coor tilbereder alle måltider fra bunden, og vi arbejder hver dag med overvejende økologiske råvarer samt reducering af madspild.

Lokale råvarer og høj kvalitet

I samarbejde med Køkkenchefen, Kokke, Catere og andet køkkenpersonale laver du kvalitetsmad til vores gæster i kantinen. Vi tror på, at vores mad skal summe af friskhed, ansvarlighed og kreative nuancer, og derfor kommer du til at få en række varierede opgaver i et køkken, hvor der nørdes igennem for at ramme den gode smag.

Den måde, vi tænker madlavning på, er der stor efterspørgsel efter. Vi sørger for, at du bliver lært grundigt op i vores arbejdsgange og metoder på et stærkt hold med dygtige kolleger.

Mindre madspild, mere kreativitet

Som Kok/faglært medarbejder i kantinen tilbereder du en salat med årstidens grøntsager eller nørkler med de gode udskæringer på kalven. Det gøres altid med kreativitet, omhyggelighed og reduktion af madspild i fokus. Som medarbejder i FOOD by Coor kan du ofte ændre menuen og sætte dit eget præg på retterne. Du får muligheden for at opdage dine styrker og kreativitet kombineret med bæredygtige råvarer. Vi er altid åbne overfor ideer, initiativer og nye smarte måder at gøre tingene på. Derudover kan du forvente at arbejde under sikre og ordentlige ansættelsesvilkår.

Dine opgaver

Det bliver blandt andet dig, der:

 • laver menuplanlægning, sørger overordnet for produktionen og mødeforplejningen
 • tilbereder en salat med årstidens grøntsager eller nørkler med de gode udskæringer fra vores økologisk kød
 • hjemmeryger varer
 • langtidstilbereder supper og gryderetter

Faktisk er det umuligt at liste det hele op – vi vil gerne undgå kassetænkningen, så bliv ikke overrasket, hvis du en dag skal lave økologisk polentapizza med ærter og burrata eller selv får en kreativ idé inden for de rammer, vi har aftalt med kunden.

Arbejdssted, arbejdstid og dine fremtidsmuligheder

Arbejdssted: Dit kommende arbejdssted bliver i vores kantine på vores hovedkontor: Hørkær 12A, 2730 Herlev.

Arbejdstid: 37 timer ugentligt mandag til fredag placeret i tidsrummet kl. 06.00 - 15.00. Enkelte gange laver vi mad til særlige arrangementer om aftenen. Derfor skal du også være indstillet på at arbejde uden for den normale arbejdstid, når der er behov for det.

Går du rundt med ambitioner om en dag at blive Souschef eller Køkkenchef, så er du havnet det rette sted. Vi ansætter løbende nye i de stillinger, og på sigt kan det blive dig, der overtager sådan en rolle. Kan du godt lide at komme med gode idéer til, hvordan vi forbedrer vores arbejdsplads, så lytter vi gerne.

Hvad kan Coor tilbyde mig?

Hos Coor får du en fantastisk arbejdsplads med en masse gode kollegaer. Udover det får du:

 • løn i henhold til gældende overenskomst for området og efter dine kvalifikationer samt ansvaret i jobbet
 • en god pensionsordning
 • sundhedsforsikring, som betyder, at du hurtigt kan få behandling hos fx fysioterapeut, kiropraktor mv.
 • feriehusordning (lejlighed i Spanien og sommerhuse i Danmark)
 • en personaleforening, som tilbyder billetter til attraktive priser samt Logbuy rabatordning (elektronik, tøj, restauranter mv.)

I Coor bliver du også en del af en virksomhed med

 • mulighed for at tale med din leder, hvis du har behov for fx ændring af din arbejdstid/arbejdssted, så I sammen kan forsøge at finde nye løsninger
 • plads til dine idéer, fordi vi har en udbredt forbedringskultur
 • høj grad af diversitet og hjælpsomme kollegaer
 • et trygt og sikkert arbejdsmiljø, hvor vi arbejder aktivt med at forebygge arbejdsulykker
 • fokus på din trivsel, udvikling og uddannelse. I Coor er der mange karrieremuligheder, og dette job kan evt., på sigt, være springbrættet til andre spændende muligheder i Coor

Du er en vaskeægte nørd

Vi ser gerne, at du er en nørd ligesom os. At du holder dig opdateret på de nyeste trends i madverdenen og holder af at gå i detaljen med udskæringen eller råvarerne – og at du brænder for at lave mad, der er anderledes end det, folk er vant til. Det er også vigtigt, at du kan samarbejde i et hold, for vi laver mad til flere hundrede mennesker ad gangen. 

Derudover forventer vi, at du:

 • har minimum 5 års erfaring fra kantinebranchen
 • er faglært
 • kan lide at arbejde aktivt med reduktion af madspild
 • er økonomisk velfunderet
 • er en teamplayer, god til at kommunikere og ansvarsbevidst

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan PET sikkerhedsgodkendes.

Du bliver altså en del af en kultur, hvor vores forskelligheder driver og udvikler os. Vi ved, at magien sker i mødet mellem forskellige baggrunde, færdigheder og personligheder. Vi ser det hver dag. Vi er over 12.000 medarbejdere, og sammen kan vi opnå meget. Så kom og gør os endnu bedre baseret på, hvem du er. Hos Coor er det nemlig dig, der gør forskellen.

Har du ikke alle de kvalifikationer, der er listet op til denne stilling, så opfordrer vi dig til at søge alligevel. Det kan sagtens være, at vi er et match.

Hvordan søger jeg jobbet?

Du søger jobbet ved at klikke på den grønne knap ”Send ansøgning”. Vi indkalder løbende til samtaler og fjerner opslaget, når den rette kandidat til jobbet er fundet. Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger på mail, fordi vi passer på dine personfølsomme oplysninger (GDPR).

Nysgerrig på at vide mere?

Coor leverer serviceydelser, derfor er det vigtigt, at du som medarbejder kan yde ”Service i Stjerneklasse” – med dette menes at leve op til Coors tre ledestjerner, der symboliserer virksomhedens værdier og ligger til grunde for, hvordan vi udfører vores arbejde i det daglige:

* vi ser lidt længere frem

* vi er lydhøre

* vi skaber fremgang

Vi har stort fokus på, at alle medarbejdere arbejder i et godt og sikkert arbejdsmiljø, hvor man trives og kan gå glad på arbejde hver dag.

Du kan læse mere om Coor og FOOD by Coor her:

Del på:

Referencenummer:

563326914

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

31.11.2022

Tiltrædelse:

Efter aftale senest den 2. januar 2023

Arbejdssted:

2730 Herlev

Yderligere oplysninger fås hos:

Hjemmeside:

http://www.coor.dk

Kontoradresse:

Hørkær 12A 2730 Herlev