Coor

Coor søger en IT Service Specialist med fokus på HR-løsninger

Er du vores nye IT Service Specialist med fokus på HR-løsninger?
Coor er i en rivende udvikling og for at understøtte vækst- og digitaliseringsmålene i vores 2025 strategi, er vi i gang med en ambitiøs rejse for at harmonisere vores HR-processer og implementere en fælles nordisk HR-platform. For at sikre, at vi lykkedes med projektet og den efterfølgende forankring, drift og videreudvikling, har vi behov for en IT Service Specialist med stor flair for HR IT. 

I stillingen som IT Service Specialist får du en central rolle og en alsidig hverdag
Du vil fra første dag blive involveret i implementeringen af vores nye HR-løsning (SuccessFactors), hvor du vil skulle assistere med testaktiviteter, samt klargøre og gennemføre uddannelse af slutbrugere. Du vil desuden blive involveret i konfigurationen af løsningen og opsætningen af systemmonitorering, som skal sikre, at løsningen kører gnidningsfrit. 

Efter idriftsættelse vil du i samarbejde med de lokale superbrugere og vores processejere assistere med komplekse dataforespørgsler, fejlsøgninger og -rettelser og optimere den eksisterende løsning i samarbejde med vores eksterne IT-samarbejdspartnere. Du vil desuden få stor mulighed for at påvirke vores fremtidige support setup og samarbejdsform. 

Afdelingen du bliver en del af
Du vil indgå i vores nordiske IT-organisation, som servicerer alle koncernens fælles IT-løsninger, hvoraf SuccessFactors, som er Coor’s valgte HR platform, er den nyeste. I den nordiske IT-organisation vil du blive en del af IT Business Applications teamet sammen med 15 helt fantastiske kollegaer, hvoraf 3 af disse allerede arbejder med SuccessFactors. Du kommer til at referere til Camilla Tageson – Group Manager IT Service Specialists. 

Arbejdssted og arbejdstid
Stillingen kan besættes både i Danmark (Herlev), Norge (Lysaker) og Sverige (Kista), og du skal forvente 10-15 årlige rejsedage i Skandinavien. Stillingen er på 37 timer ugentlig (mandag til fredag) med fleksibel arbejdstid, tilpasset dine forskellige opgavers karakter, samt mulighed for at arbejde hjemme nogle dage om ugen.

Startdato: Hurtigst muligt.

Hvad kan Coor tilbyde dig?
Som vores nye IT Service Specialist, så får du, ud over en fantastisk arbejdsplads, følgende:

 • en konkurrencedygtig lønpakke svarende til ansvaret i stillingen og dine kvalifikationer 
 • en god pensionsordning samt firmabetalt sundhedssikring
 • feriehusordning med lejlighed i Spanien og sommerhuse i Danmark
 • en personaleforening som tilbyder billetter til attraktive priser samt LogBuy som er en rabatordning, hvor du kan få rabatter på fx elektronik, restaurant, tøj mv.

I Coor bliver du også en del af en virksomhed med:

 • et team af fagligt dygtige kollegaer, som står klar til, at tage godt i mod dig
 • plads til dine idéer, fordi vi har en udbredt forbedringskultur
 • en flad organisationsstruktur og frihed under ansvar
 • høj grad af diversitet
 • fokus på din trivsel, udvikling og uddannelse. I Coor er der mange karrieremuligheder, og dette job kan evt., på sigt, være springbrættet til andre spændende muligheder i Coor

Vores forventninger til din baggrund
Det kan være, at du har nogle års erfaring som HR-administrator eller HR-Business Partner, men godt kunne tænke dig at arbejde mere med HR digitalisering. Du kan også være nuværende HR-superbruger i din organisation, men vil gerne arbejde mere projektorienteret og internationalt. Eller du kan være HR IT-konsulent, som trives med IT og konfiguration heraf, men gerne vil tættere på HR forretningen og se dine løsninger blive taget i brug. 

Om du allerede har erfaring med SuccessFactors er ikke essentielt. Det vigtigste er, at du har flair og lyst til at arbejde med IT og digitalisering af HR. Det vil derfor også være en stor fordel, hvis du tidligere har arbejdet med HR processer. 

Uanset hvilken baggrund du kommer med, så bliver du en succes i stillingen, hvis du er:  

 • serviceminded og en teamspiller, men samtidig ikke bange for at udfordre og stille spørgsmål 
 • god til at bygge relationer, da du meget hurtigt vil få en stor og forskelligartet kontaktflade 
 • i stand til at tage initiativ på egen hånd og tager ejerskab for dine opgaver 
 • i besiddelse af gode kommunikative egenskaber, både i skrift og tale 
 • nysgerrig og har lyst til at lære og udvikle dine eksisterende kompetencer 
 • struktureret og detaljeorienteret 

Det er en forudsætning, at du er flydende i skrift og tale på et skandinavisk sprog samt engelsk. Hvis du har kendskab til flere skandinaviske sprog, vil det være en yderligere fordel. 

Lidt om ansøgningsprocessen
Hvis du kan se dig selv i denne rolle, så søger du jobbet ved at klikke på den grønne knap “Send ansøgning”. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kan du se kontaktdata til højre i annoncen. Vi indkalder løbende til samtaler og fjerner opslaget, når den rette kandidat til jobbet er fundet. Vi modtager ikke ansøgninger på mail, fordi vi passer på dine personfølsomme oplysninger (GDPR).

Nysgerrig på at vide mere?
Du kan læse mere om Coor ved at klikke her: 

 

Del på:

Referencenummer:

412135265

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag
Varierende arbejdstider

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

2730 Herlev, 1366 Lysaker, 163 63 Kista

Yderligere oplysninger fås hos:

Hjemmeside:

http://www.coor.dk

Kontoradresse:

Hørkær 12A 2730 Herlev