Coor Service Management A/S

Coor søger rengøringsentusiaster i Jylland

Coor er hjemstedet for rengøringsentusiaster og mestre i at skabe gnistrende, blanke overflader. Hvis du har de samme talenter, er vi på udkig efter servicemedarbejdere til rengøring. Vi mener det, når vi siger, at vi har plads til alle - fra dem, der elsker en to-timers vagt til dem, der lever for det 24/7. Ja, selv natteravne og morgenfugle, vi taler også om jer!

Når du ansøger, bedes du give os et hint om, hvor mange timer om ugen du er klar til at tage rengøringsredskaberne i brug, og hvor du helst vil udfolde dine rengøringsmagiske evner. Vi har ikke en krystalkugle, så du skal lige guide os på dette punkt.

Som servicemedarbejder hos Coor er din hovedopgave at gøre vores kunders bygninger så rene, at de nærmest blinker af renhed. For opgaverne du kommer til at løse, har stor betydning for os og vores kunder. I Coor er det dig, der gør forskellen.

Vi søger dig som

  • forstår, at god service ikke bare er noget, du smider rundt med. Det er en kunstform
  • har erfaring med rengøring, midler og arbejdsmetoder – det er ikke et krav, så hvis du ikke har erfaring, så oplærer vi dig

Nogle af vores stillinger kræver mere end bare en forkærlighed for at støvsuge, du skal også have et kørekort og kunne sikkerhedsgodkendes hos Politiets Efterretningstjeneste (PET). Det er vores måde at sikre, at du ikke er en hemmelig rengøringsagent. 

Hvad kan Coor tilbyde mig?

Coor er en fantastisk arbejdsplads, så hvis du får job hos os, så får du:

  • løn i henhold til Serviceoverenskomsten (DI og 3F)
  • et trygt og sikkert arbejdsmiljø hvor vi arbejder aktivt med at forebygge arbejdsulykker
  • vi passer på din trivsel, udvikling og uddannelse. Og hvem ved, måske bliver du vores næste rengørings-superhelt
  • gode kollegaer er vores hemmelige ingrediens
  • en masse ekstra goder, der gør dig glad i låget. Du kan blive medlem af vores personaleforening, der har billetter til alt fra biograf til badeland, LogBuy, der giver dig rabatter på alt, hvad du kan drømme om, og meget mere. Det er næsten som at vinde i lotto, bare uden at skulle dele med nogen.

Søg jobbet som rengøringsentusiast her

Du kan ikke søge via e-mail eller almindelig brevpost, da vi passer på dine personfølsomme oplysninger.

Bemærk, at du vil modtage en bekræftelse på mail om, at du nu er tilmeldt vores database (husk at tjekke din spam mappe), men at du ikke modtager yderligere skriftlige besvarelser. En af vores ledere vil kontakte dig, hvis han/hun har en ledig stilling, som han/hun mener matcher dine kvalifikationer.

Bemærk: Du vil blive slettet i CV kandidatdatabasen efter 6 måneder i henhold til persondataforordningen (GDPR)’s retningslinjer. Dvs. hvis du ønsker at blive i vores database i længere tid, så skal du oprette dig på ny efter 6 måneder.

Del på:

Referencenummer:

440381232

Region:

  • Region Midtjylland
  • Region Nordjylland

Jobtype:

Fast
Kontrakt
Tidsbegrænset

Arbejdstid:

Deltid
Fuldtid

Arbejdsdage:

Aften
Dag
Nat
Weekend

Ansøgningsfrist:

ansætter løbende

Tiltrædelse:

ansætter løbende

Arbejdssted:

Jylland

Yderligere oplysninger fås hos:

Hanan Arbib

Mobil: +45 22326414 ml. 9.00-13.00

Hjemmeside:

http://www.coor.dk

Kontoradresse:

Hørkær 12A 2730 Herlev