Coor

Coor søger to praktikanter, der ønsker at arbejde med bæredygtighed og projektledelse

Er du studerende indenfor bæredygtighedsområdet eller indenfor kommunikation. Så er du måske en af vores to nye praktikanter? Hos Coor får du mulighed for at arbejde med alt fra databehandling, formidling, projektledelse af pilotprojekter og meget mere. Coor er en af Nordens førende IFM virksomheder, der har fokus på bæredygtighed og innovation. Vi søger to praktikanter til at bistå vores bæredygtighedsarbejde.
I Coor er det dig, der gør forskellen.

Opgaverne du skal bistå med at løse, har stor betydning for os

Coor er ansvarlig for alle Facility Management opgaver for 100 af Statens institutioner i København. Vi driver kantiner, står for drift og vedligehold, renovationsopgaver, affaldshåndtering mv. Fælles for hele opgaveporteføljen er bæredygtighed.

Alle opgaver vil ske i tæt samarbejde og med sparring fra de bæredygtighedsansvarlige, men det forventes, at du er selvstændig og trives med at løse opgaver alene. Du får mulighed for løbende at deltage i møder med kommunikationsafdelingen.   

fredag, primært i tidsrummet kl. 08.00 til 16.00. Derudover er vi åbne for hjemmearbejde, når det giver mening for både dig og os. Vi forventer at praktikperioden er minimum et semester.

Praktikken er ulønnet, men med frokost betalt i en af Coors kantiner. Derudover får du betalt dit medlemskab af Coors personaleafdeling hvor du hver dag, via Visma LogBuy, får adgang til Nordens største fordelsportal. I personaleforeningen har du også mulighed for at købe billetter til meget fordelagtige priser, til bl.a. teater og forskellige kulturelle oplevelser.

Arbejdsopgaverne i praktikperioden:

  • projektledelse for mindre bæredygtighedsinitiativer både internt og/eller hos kunden, fx indsatser indenfor madspild, energi, biodiversitet
  • databehandling samt afrapportering
  • produktion af formidlingsprodukter
  • planlægning og gennemførsel af events med fokus på bæredygtighed
  • Generelt har du medbestemmelse på hvilke opgaver du finder interessante og som du kan arbejde i dybden med.

Dit kommende arbejdssted og afdelingen du bliver en del af 

Afdelingen du bliver en del af er OD&T (Operation, Development and Transformation). Vi er 12 medarbejdere der arbejder indenfor forskellige tværgående projekter. Vores kommende praktikanter bliver en del af vores bæredygtighedsenhed, der pt. består af to medarbejder, der arbejder med implementering af bæredygtighed.

Dit nye arbejdssted bliver både på vores hovedkontor i Herlev, hos kunden på Holmens Kanal eller på vores kontorplads på BLOX. Vi forestiller os at du arbejder 37 timer ugentligt mandag til 

Det er en forudsætning for praktik ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes af Politiets Efterretningstjeneste (PET), hvilket bl.a. betyder at du skal have været bosat i DK i 7 år og ikke må have pletter på din straffeattest.

Hvad kan Coor tilbyde mig?

Hos Coor får du først og fremmest en fantastisk arbejdsplads, et lærerigt studiejob og en lærerig praktikplads med en masse topmotiverede kollegaer. Udover det tilbydes du:

  • ansættelse i en virksomhed, hvor vi mener, at det giver en rigtig god dynamik at have en praktikant, som kan bidrage med sin nyeste viden fra studiet
  • mulighed for at arbejde med ESG og konkrete klima- og miljøtiltag
  • arbejdsredskaber: PC og telefon

Vores forventninger til dig er at du:

  • du er igang med at uddanne dig på universitetsniveau indenfor bæredygtighedsområdet eller kommunikation. Det kan fx være, at du er i gang med Bæredygtig Omstilling på RUC, en af Sustainable-uddannelserne på AAU eller måske Miljøteknologi-uddannelsen på DTU
  • er interesseret i at arbejde med bæredygtighed
  • trives med at samarbejde med andre og skabe nye relationer
  • arbejder struktureret og har fokus på detaljen og sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet
  • tager ansvar for dine opgaver og følger op på løse ender
  • er stærk kommunikativ

Vil du i praktik hos Coor og arbejde med bæredygtighed og kommunikation? 

Vi indkalder løbende til samtaler og fjerner opslaget, når de rette kandidater er fundet. Ansøgninger som modtages på mail, vil blive slettet, grundet GDPR og korrekt håndtering af personfølsomme data.

Nysgerrig på at vide mere?

Del på:

Referencenummer:

637508469

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Praktik

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Send din ansøgning hurtigst muligt da vi løbende indkalder til samtale

Tiltrædelse:

12. august hvis muligt

Arbejdssted:

2730 Herlev

Yderligere oplysninger fås hos:

Hjemmeside:

http://www.coor.dk

Kontoradresse:

Hørkær 12A 2730 Herlev