Coor

Coor søger to bygningskonstruktør studerende til praktikstillinger

Er du i gang med bygningskonstruktøruddannelsen, og ønsker et relevant studiejob? Coor søger to praktikanter med start i januar 2025. Vi kan garantere, at du kommer til at arbejde med spændende opgaver og får masser af ansvar.  I Coor er det dig, der gør forskellen.

Du bliver en del af et team på 15 personer som står klar til at tage godt imod dig. Vi er et ungt team med forskellige baggrunde som konstruktører, ingeniører, maskinmestre. Vi interesserer os for hinanden, og har en uformel tone. Du kommer både til at have base på kundernes lokationer i København og på Coors hovedkontor i Herlev.

Du kommer til at arbejde 37 timer ugentligt mandag til fredag, i tidsrummet kl. 08.00 til 16.00, med mulighed for hjemmearbejde når opgaverne tillader det. Vi forventer, at praktikperioden er minimum et semester.

I praktikperioden får du tilknyttet en projektleder, som du kommer til at arbejde tæt sammen med. Praktikperioden er fra den 25. januar - 20. juni 2025.

Dine arbejdsopgaver:

  • forebyggende/oprettende vedligeholdelsesplaner 
  • tilstandsvurderinger af bygningsdele 
  • mindre forundersøgelser
  • udarbejdelse af udbudsmateriale, indhentning af tilbud, sammensætning af tilbud 
  • kvalitetssikring

Vi tilbyder

Hos Coor får du først og fremmest en fantastisk arbejdsplads og en lærerig praktikplads med en masse topmotiverede kollegaer. Udover det tilbydes du:

  • mulighed for faglig udvikling og kompetenceudvikling og masser af ansvar
  • plads til dine ideer, fordi vi har en udbredt forbedringskultur
  • fokus på din trivsel, udvikling og uddannelse
  • der mulighed for deltidsansættelse som stud.medhjælper efter afsluttet praktikophold

Dine kvalifikationer

  • du er i gang med bygningskonstruktøruddannelsen
  • det er en fordel, men ikke et krav, at du har kørekort til kategori B og gerne egen bil, som du kan bruge til arbejdsmæssig brug

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes af PET og kan vise en rent straffeattest - dette er ufravigeligt.

For at blive PET-godkendt skal du gennemgå en sikkerhedsvurdering, der inkluderer baggrundstjek og vurdering af din pålidelighed og integritet. Dette er nødvendigt for at sikre, at du kan håndtere følsomme oplysninger og arbejde i et sikkert miljø.

Kom og arbejd hos os
Er du klar til at tage udfordringen op? Vi gør det nemt for dig. Send dit CV og et par linjer om hvorfor du synes denne stilling lige er dig. Måske er vi et match?
Vi indkalder løbende til samtaler og fjerner opslaget, når rette kandidat er fundet. Vi modtager ikke ansøgninger på mail. Vi opfordrer dig til, at undlader foto på din ansøgning/CV, da vi foretrækker en upartisk rekrutteringsproces.

Del på:

Referencenummer:

724724279

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Praktikant

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Arbejdssted:

2730 Herlev

Yderligere oplysninger fås hos:

Hjemmeside:

http://www.coor.dk

Kontoradresse:

Hørkær 12A 2730 Herlev