Coor

Serviceleder til Fyn og Fredericia – vil du være med til at gøre en forskel?

Har du lyst til at blive en del af en af Nordens førende Facility Management-virksomheder? Som vores nye serviceleder bliver du en nøgleperson, der sikrer, at både vi og vores kunder får en service i topklasse. Hos Coor er det nemlig dig, der gør forskellen.

Hvis du, ligesom os, har en passion for mennesker og ledelse, og drømmer om en rolle, hvor du kan sætte dit præg på en af Nordens stærkeste virksomheder inden for Facility Management, så er denne stilling noget for dig.

Din hverdag hos os

Som serviceleder vil din dagligdag være fyldt med alsidige opgaver, og ingen dag vil være helt den samme. Du får ansvar for at lede og udvikle et team af dygtige medarbejdere, og det er dig, der vil sikre, at vi altid leverer den kvalitet, vores kunder forventer. Dine opgaver inkluderer blandt andet:

  • løbende tilsyn med opgaver og sikring af kvalitet.
  • ledelse og træning af 30-40 medarbejdere, der glæder sig til at arbejde sammen med dig.
  • håndtering af ferieplaner, sygefravær og administrative opgaver som time- og lønregnskab.
  • rekruttering og udvikling af nye talenter til dit team.
  • opsporing af nye forretningsmuligheder og mersalg hos vores kunder.

Du får et tæt samarbejde med både dit team og vores kunder, og du vil hurtigt mærke, at vi lægger stor vægt på at skabe en arbejdsplads, hvor der er plads til både udvikling, trivsel og fællesskab.

Din kommende arbejdsplads

Din base vil være på Fyn og i Fredericia, men din arbejdsdag varierer alt efter kundernes behov. Stillingen er på 37 timer ugentligt, og vi sørger for, at der er fleksibilitet, så din arbejdstid kan tilpasses efter opgavernes karakter.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Hos Coor får du ikke bare et job – du bliver en del af et fællesskab, hvor vi støtter hinanden og skaber plads til nye idéer. Du vil opleve en arbejdsplads, hvor trivsel, udvikling og mangfoldighed er i fokus, og hvor der er frihed under ansvar.

Kom og bliv en del af et team på seks serviceledere og en driftchef. Vi har en god blanding af både erfarne ledere, der har mange års indsigt og viden, samt nyere ledere, som bringer friske perspektiver og nye idéer til bordet. Vi værdsætter denne diversitet, da den giver os mulighed for at lære af hinanden og konstant udvikle os. Sammen skaber vi et stærkt team, der altid stræber efter at opnå de bedste resultater.

Her er et par af de fordele, vi tilbyder:.

  • pensionsordning og sundhedsforsikring.
  • adgang til ferieboliger i Spanien og Danmark.
  • rabatter på elektronik, tøj, restauranter og meget mere gennem vores personaleforening.

 

Hvem er du?

Vi leder efter en serviceleder, der brænder for at skabe gode relationer – både til medarbejdere og kunder. Vi forestiller os, at du:

  • er serviceminded og trives med at have ansvar.
  • har en ledelsesstil, der matcher vores ”Passion for People”-tilgang.
  • er god til at skabe nærværende og tillidsfulde relationer.
  • har erfaring inden for ledelse og gerne inden for erhvervsrengøring.

 Det er en forudsætning, at du kan sikkerhedsgodkendes af Politiets Efterretningstjeneste (PET) samt at du er i besiddelse kørekort (niveau B)

 

Måske kan du ikke sætte flueben ved alt i vores opslag, og det er helt okay. Hvis du har passionen og viljen, er vi åbne for at finde ud af, om du er den rette til at blive en del af Coor.

Klar til at blive en del af Coor?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og lære dig bedre at kende. Vi holder samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt.

 

Del på:

Referencenummer:

900935690

Region:

  • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

18-10-2024

Tiltrædelse:

hurtigst muligt

Arbejdssted:

Fyn og Fredericia

Yderligere oplysninger fås hos:

Majbrith Munk

Mobil: +45 +4520867764

Hjemmeside:

http://www.coor.dk

Kontoradresse:

Hørkær 12A 2730 Herlev